Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Ședințele la Primăria Bălți, cu măști de protecție

30 ian. 19:35   Societate
2541 0

Numărul cazurilor de infecții respiratorii și de gripă au crescut.

În acest context, începînd de săptămîna viitoare, toate ședințele din cadrul Primăriei Municipiului Bălți vor avea loc cu purtării măștii de protecție în mod obligatoriu, transmite TVN.md.

Pe parcursul săptămînii 22-28 ianuarie , în orașul Bălți au fost înregistrate 375 de cazuri de infecții respiratorii, dintre care 245 la copii. Totodată, a crescut și numărul cazurilor de gripă, fiind înregistrate 24 de cazuri, dintre care 11 în rîndul copiilor.

Mai mult, se atestă tot mai multe infectări cu COVID-19. Săptămîna trecută au fost confirmate 25 de cazuri dintre care 7 la copii.

Astfel, primarul mun. Bălți, Alexandr Petkov a decis ca începînd de săptămîna viitoare ședințele din cadrul primăriei să se desfășoare în mod obligatoriu cu purtarea măștii.


"Aceasta este ultima ședință în primărie care se duce fără măști. Noi sîntem într-o situație pre epidemiologică, dacă nu mă înșel. Rog să propuneți decizia și eu o semnez. Și distanța să o mai păstrăm. Și eu cred că trebuie de revenit și la termometrul cela de la intrare, iar accesul în primărie să fie controlat la temperatură", - a declara tprimarul mun. Bălți Alexandr Petkov.

3
1
0
3
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?