TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ședința de judecată în dosarul Șor, amînată

Ședința de judecată în dosarul Șor, amînată

Ședința de judecată în dosarul controversatului om de afaceri, Ilan Șor care trebuia să aibă loc astăzi la Curtea de Apel Cahul a fost amînată pentru 25 iulie. Motivul ar fi că unul dintre judecători s-a îmbolnăvit.


Amintim, la ședința de judecată din data de 26 iunie, procurorii au înaintat un demers către magistrații de la Judecătoria Cahul prin care cer mandat de arest și darea în căutare a lui Ilan Șor, însă ședința a fost amînată.


Precizăm, procuratura municipiului Chişinău a intentat un dosar penal pe faptul trecerii ilegale, în perioada 14 – 17 iunie curent, a frontierei de stat de către controversatul om de afaceri Ilan Șor, acuzat de escrocherie şi spălare de bani.


Potrivit procurorilor, deși Ilan Șor a fost obligat de instanță să nu părăsească țara, deputatul a traversat în mod ilegal frontiera, fără să treacă controlul vamal şi cel de frontieră. Omul de afaceri cu reputație dubioasă nu a avut acordul Curţii de Apel Cahul, instanţă care judecă cauza penală, de a părăsi țara.


Procurorii Anticorupție au pus sechestru pe mai multe bunuri care aparțin companiilor lui Ilan Șor și au legătură cu activitatea rețelelor de magazine DutyFree


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load