Puterea stiri: 7332
Criza energetică stiri: 1081

Ședința Consiliul Superior al Procurorilor, amînată din nou

2 sep. 14:05   Societate
1239 0

Ședințele la Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) sînt amînate pe bandă rulantă. După ce ședința care urma să aibă loc săptămîna trecută a fost amînată pentru ziua de vineri, 2 septembrie, nici astăzi nu a avut loc.

Preconizată să înceapă la ora 13:00, ședința Consiliului a fost amînată. Anunțul a fost făcut de către Eduard Varzar, procuror detașat în cadrul Consiliului. Motivul amînării ședinței a fost din nou lipsa de cvorum.

„După cum a fost anunțată în ședința din 30 august, astăzi urma să aibă loc ședința CSP, dar după cum vedeți în componență de patru membri nu putem asigura cvorumul pentru a petrece ședința preconizată pentru astăzi. Iarăși în temeiul prevederilor regulamentului, îmi asum de a fixa următoarea ședință pentru 9 septembrie, ora 13:00”. Agenda urmează a fi revizuită și făcut publică”, a declarat Eduard Varzar.

Potrivit agendei, pe ordinea de zi au fost incluse mai multe subiecte printre care: asigurarea interimatelor, suplinirea unor funcții de procuror, aprobarea cumulul funcției de procuror cu activitatea didactică, dar și desemnarea unor persoane care vor putea face parte din componența Grupurilor de lucru a procesului de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав