Secretul unei moldovence renumite care a ajuns de la medicină la actorie

Secretul unei moldovence renumite care a ajuns de la medicină la actorie

Actrița Irena Boclincă pe care ați îndrăgit-o  la „Ora de Ras” a devenit acum cunoscută și în România și asta datorită talentului de a o imita perfect pe Viorica Dăncilă, lucru care i-a adus și marele trofeu la „IUmor.” 


Actrița are o poveste de viață foarte interesantă. Aceasta a trecut prin multe încercări și chiar credea că nu va putea fi actriță niciodată.


Irena a dezvăluit pentru revista Taifasuri  că aproape a murit la naștere.


„Am să vă spun un mic, mare secret. Eu m-am născut cu un defect şi din această cauză nu am putut o perioadă să fac actorie. Am venit pe lume prin cezariană, cu faţa în sus şi medicul, cînd a făcut incizia, mi-a atins nervul de la ochiul stîng. În consecinţă, nu văd absolut deloc cu el. Prima dată am făcut Şcoala de asistente medicale, pentru că estetic nu puteam să fiu pe scenă. Dar acum s-a rezolvat problema din punctul ăsta de vedere. Pregătirea mare pentru viaţă am făcut-o cînd am scăpat de sub aripa mamei şi am plecat la cămin. Acolo m-am dat cu capul de pereţi şi m-am trezit la realitate. Bine, eram aproape de casă şi mă duceam în fiecare săptămînă, aşa că nu am simţit depărtarea şi greutatea. După ce am absolvit, m-am dus la Chişinău să lucrez. Doar că nu-mi plăcea şi veneam mereu acasă plîngînd. Iniţial am fost la secţia ORL, unde se făceau şi intervenţii chirugicale, apoi m-am transferat la preşcolari, dar tot nu mi-a plăcut. Simţeam că nu acesta e drumul meu. Aşa că le-am spus părinţilor că vreau să dau la Teatru, m-am pregătit, am susţinut examen şi am intrat la actorie”. 


Amintim că Irena Boclincă a cîștigat marele premiu de 20.000 de euro la emisiunea „iUmor”, bani pe care i-a donat, printr-un gest emoționant, unui concurent în scaunul cu rotile. 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load