COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Se propune un referendum privind Stadionul Republican

23 iun. 2019,, 13:15   Societate
4083 6

Ex-deputatul Iurie Muntean a îndemnat ambasadorului SUA să nu se grăbească să primească în dar Stadionul Republican de la democrații înainte de a fi organizat un referendum.

Despre aceasta Muntean a declarat pe o rețea de socializare, comentînd recenta afirmație a ministrului de externe Nicu Popescu precum că în curînd pe stadion vor începe lucrările de construcție a noului sediu pentru ambasada americană, transmite Știri.md.

În acest sens, Iurie Muntean a menționat că singura modalitate legală de a soluționa această problemă este un referendum, care este în deplină concordanță cu principiile și valorile reprezentate de ambasadorul american Derek j. Hogan.

Reamintim că fosta guvernare a decis în ședința de pe data de 11 iunie să aprobe semnarea Acordului cu privirea la vînzarea terenului pentru construcția Ambasadei SUA în Republica Moldova.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X