AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 42
Cazul Șor stiri: 407
Criza energetică stiri: 725

Se caută directori la opt penitenciare din țară. Condițiile anunțate de Ministerul Justiției

8 noi. 2021,, 11:48   Societate
2060

Opt penitenciare din țară sînt fără directori, iar Ministerul Justiției a anunțat concurs pentru suplinirea funcțiilor vacante. Cerințele față de candidați au fost publicate pe pagina instituției. Candidații pot depune dosarele pînă în data de 15 noiembrie.

Ministerul Justiţiei anunță concurs pentru ocuparea funcțiilor de director la următoarele penitenciare: Lipcani, Leova, Cahul, Rusca, Bender, Chișinău, Rezina, Brănești și la Centrul de instruire, transmite Noi.md cu referire la agora.md.

La concurs se admit numai candidații care întrunesc condițiile de bază, cerințele specifice ale concursului și ale căror dosare de participare la concurs sînt complete și întocmite corespunzător.

Concursul constă în desfășurarea succesivă a probei scrise și a interviului, care include și prezentarea conceptului de dezvoltare strategică a instituției.

Nota de promovare a fiecărei probe de concurs este șase sau una superioară acesteia Candidatul care a obținut cea mai mare notă finală se consideră învingător al concursului.


Termenul limită de depunere a dosarului de concurs este data de 15 noiembrie 2021, ora 17:00. În cazul în care dosarul de participare la concurs se depune prin poștă sau e-mail, candidații prezintă în ziua concursului toate documentele în original pentru verificarea veridicității.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав