COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1031)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6586(+8)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2908
Puterea stiri: 6594

Scandalul perchezițiilor: Procuratura reacționează la acuzațiile unui om de afaceri

10 iul. 12:45   Societate
2177 0

Procuratura infirmă categoric acuzațiile omului de afaceri Valentin Eșanu de persecutare a persoanelor și a reprezentanților mediului de afaceri.

„Acțiunile oamenilor legii au avut loc în cadrul documentării unui caz banal de furt de metal uzat, partea vătămată depistînd barele metalice care i-au fost sustrase pe teritoriul unei baze specializate ce-i aparține omului de afaceri Valentin Eșanu.

În prezent, cazul este cercetat de poliție în vederea stabilirii circumstanțelor celor întîmplate. Nicio persoană nu a fost reținută”, se arată în comunicatul emis de PG.

Omul de afaceri Valentin Eşanu, preşedintele Asociaţiei Patronale a Metalelor și conducătorul unei companii care colectează fier vechi, a înregistrat în live-ul de pe pagina sa de Facebook, cum reprezentanții legii au venit cu ordin de percheziție documentat pe altă adresă.

Eșanu afirmă că percheziția poartă un subtext politic și acțiunea polițiștilor este una abuzivă. Eroarea a fost depistată de avocatul omului de afaceri, care a sosit după venirea poliției și mascaților.


Potrivit omului de afaceri, oamenii legii ar fi mers să facă rost de un alt act de percheziții.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽