COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 750 553 INFECTAȚI 280 175(+1031)   TRATAȚI 265 946     DECESE 6586(+8)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2907
Puterea stiri: 6728

Scandalul bloggerilor a ajuns pe masa poliției

19 iul. 09:46   Societate
2924 0

Scandalul influencerilor moldoveni de pe Instagram ia amploare și a ajuns pe masa Poliției. Bloggerul Dan Ioniță a depus o plîngere, în care menționează că :„persoane necunoscute au pretins și au dobîndit mijloace bănești în sumă de 7350 lei”.

Vloggerița Mihaela Chistol, cunoscută în mediul online ca Ella a publicat un video, în care povestește cum a rămas fără contul ei de Instagram cu peste 150 mii de urmăritori. Aceasta a declarat că Daniela Cheltuitor, împreună cu o persoană care se ascunde sub identitate străină, i-ar fi șters pagina. Mai mult de atît, au avut de suferit și alți bloggeri, printre care: Katy Black, Dan Ioniță, Emilian Crețu „Am fost șantajați de el. Unii bloggeri au transferat și bani pentru a se asigura că concursul nu va fi șters”, a spus Ella în cadrul filmulețului, scrie SHOK.md.

Vloggrița Katy Black a venit și ea cu niște screen-uri în care era menționat că la data de 9 iulie, Daniela Cheltuitor ar fi avut o întîlnire cu un băiat, la restaurant, unde ar fi vorbit despre blocarea unor conturi.

În scandalul influencerilor moldoveni apare și numele actorului și prezentatorului TV, Emilian Crețu. Acesta a venit cu o reacție pe pagina lui de Insagram.

Și bloggerul Ivan White a declarat că a rămas fără cont de Instagram. Tînărul a spus că nu s-a așteptat la acest gest din partea Danielei, deoarece erau în relații de prietnie, chiar au fost împreună și la odihnă. El a mai menționat că nu va lăsa această situație nerezolvată, întrucît are destule dovezi cu care ar putea să demonstreze vina ei: „Eu am să merg mai departe pînă legea nu te va pedepsi, aici este escrocherie. Toți bloggerii avem dovezi concrete și pentru asta poate să stea și după gratii”, a declarat Ivan White în cadrul unei secvențe video.


Vloggerița Daniela Costețchi a declarat că i s-ar fi cerut 1000 de euro ca să nu-i blocheze contul de Instagram, dar într-un final ar fi achitat „600 euro, cu reducere”. Daniela a mai menționat că înțelegea că nu-i bine ceea ce se întîmplă: „Într-un final eram mulțumită ca să ajung la un numitor comun cu pagina respectivă și să-mi pună o taxă, doar ca să nu fiu atinsă”.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽