COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Scandal pe Aeroportul Chișinău: Pasagerii nu au putut zbura la Dublin

Scandal pe Aeroportul Chișinău: Pasagerii nu au putut zbura la Dublin

În jur de 30 de pasageri nu au ajuns aseară la Dublin după ce compania care opera zborul a înlocuit aeronava din cauza unor defecțiuni.

"Aeronava care a operat zborul a fost una mai mică, din acest motiv pasagerii nu au putut fi îmbarcați la această cursă, dar în aeroport se află reprezentanții companiei, ei asistă pasagerii, le oferă cele mai apropiate alternative de zbor către destinație", a spus Iana Tamazlîcar, purtătorul de cuvînt al companiei aeriene.

Pasagerii s-au arătat indignați de faptul că nimeni nu le-a explicat cum au fost selectate persoanele care au fost îmbarcate în avion. "– De un ceas jumătate umblăm și nu putem rezolva nimeni.


Unii moldoveni care și-au programat o vacanță sau trebuiau să ajungă la muncă nu au putut să o facă, iar acest lucru i-a scos din sărite.

"M-a obligat să schimb biletul, fiindcă n-au avut azi zboruri. Trebuia să fiu la muncă. Acum, am schimbat biletul pe duminică seara. Ne-a explicat că n-au locuri, că în avion sînt 40 de locuri care sînt rezervate și securizate de cineva, care noi nu știm. Informație nimic concretă n-am avut"

Reprezentanții companiei aeriene așa și nu ne-au spus după ce criterii au fost aleşi pasagerii care au zburat şi nici de ce au decis ca unii să rămînă pe aeroport.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load