COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Satul Talmaza intră din 9 aprilie în regim de carantină

Satul Talmaza intră din 9 aprilie în regim de carantină

Satul Talmaza din raionul Ştefan Vodă va intra, începând cu 9 aprilie, ora 8:00, în regim de carantină, conform Dispoziţiei din 8 aprilie a Comisiei Naţionale pentru Situaţii Excepţionale, transmite moldpres.

„Din cauza faptului că în satul Talmaza avem deja 29 de cazuri confirmate de COVID-19, de mâine localitatea intră în carantină, cu toate restricţiile aferente acestui regim”, a explicat prim-ministrul Ion Chicu, după şedinţa Comisiei.

Satul Talmaza va fi cea de-a treia localitate din raionul Ştefan Vodă, pe lângă centrul raional şi satul Carahasani, în care este instituit regim de carantină.


De asemenea, Ion Chicu a anunţat că a fost ridicat regimul de carantină din satele Sofia și Bălceana, raionul Hâncești. „Timp de 14 zile în aceste sate nu a fost înregistrat nici un caz de infectare cu coronavirus. Vreau să le mulţumesc oamenilor că au dat dovadă de înţelegere şi disciplină”, a relevat Ion Chicu.

Conform regulamentelor, perioada de carantină se termină după 14 zile, dacă nu este identificat nici un caz de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load