Criza energetică stiri: 1779
Cutremure stiri: 391
Eurovision stiri: 428

Satul Copceac, printre cei care au încălcat interdicția privind artificiile în noaptea de Revelion

4 ian. 16:32   Societate
3033 0

Poliția din Autonomia Găgăuză a deschis un dosar pe numele Primăriei satului Copceac pentru lansarea focurilor de artificii în noaptea de Revelion. Potrivit documentului postat pe pagina de Facebook a instituției vizate, oamenii legii au solicitat mai multe informații cu privire la organizarea evenimentului în cadrul căruia au fost lansate obiectele de pirotehnică, interzise în perioada stării de urgență.

Astfel, polițiștii vor să afle informații despre procurarea focurilor de artificii folosite de Primăria satului Copceac în noaptea dintre ani, organizatorul evenimentului și cine a fost responsabil de lansarea obiectelor pirotehnice, scrie Noi.md cu referire la deschide.md.

De asemenea, oamenii legii au somat doi angajați ai primăriei să se prezinte în data de 9 ianuarie la interogări.

Amintim că în noaptea dintre ani și în perioada premergătoare au fost inițiate peste 700 de proceduri contravenționale pentru utilizarea articolelor pirotehnice și tulburarea liniștii publice.

2
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?