COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6861

Satele din sudul Moldovei, afectate de ploi abundente și vînt puternic

5 iul. 15:15   Societate
2124 0

Satele din sudul Moldovei au fost afectate de ploile abundente și vîntul puternic de la sfîrșitul săptămînii trecute.

În special, în satul Cișmichioi a avut de suferit infrastructura rutieră și gospodăriile, au fost inundate grădinile. Despre acest lucru a anunțat cesma.md cu referire la site-ul oficial al primăriei.

Potrivit primarului satului Sofia Jecova, vineri, 2 iulie, Comisia pentru Situații de urgență a plecat la fața locului pentru a evalua prejudiciul.

După ploile abundente și vîntul puternic, primăria satului a primit adresări din partea locuitorilor afectați. A fost creată o comisie, care a inclus reprezentanți ai Comisiei Situații de Urgență, ai Serviciului Rutier și arhitectul raionului. În timpul inspecției, s-a stabilit că au fost inundate grădini, a fost smulsă ardezia de pe case rezidențiale și nerezidențiale.

Cel mai mult a avut de suferit infrastructura rutieră. Au fost întocmite acte de inspecție și acte ale daunelor provocate. Toate documentele vor fi transmise Comisiei de Urgență a regiunii, transmite gagauzinfo.md

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽