AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 47
Cazul Șor stiri: 407
Criza energetică stiri: 727

Sandu: "Guvernul va majora compensațiile pentru energia termică și gaze"

17 ian. 11:25   Societate
10391

Guvernului va mări, în următoarele zile, compensațiile pentru energia termică, iar în cazul în care va crește tariful la gazele naturale - și compensațiile pentru gazele naturale.

Un acord în acest sens a fost atins în cadrul întrevederii pe care președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut-o cu colegii săi din Parlament și Guvern, cu care a discutat despre facturile mari la agentul termic și la gaze, care sînt o consecință a creșterii continue a prețului la gazele naturale pe piața europeană.

”Am stabilit că este nevoie de măsuri suplimentare de ajutorare a consumatorilor pentru achitarea agentului termic. Am solicitat Guvernului să identifice, în următoarele zile, soluții pentru a mări compensațiile pentru energia termică, iar în cazul în care va crește tariful la gazele naturale - să fie crescute și compensațiile pentru gaze”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de socializare.

Alte detalii deocamdată nu se cunosc.

2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În opinia dvs., ce ar trebui de întreprins în prezent pentru a asigura cel mai eficient autoapărarea Republicii Moldova?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав