TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Sandu, despre raportul SIS privind expulzarea cetățenilor turci: „Probele nu sînt convingătoare”

Prim-ministra Maia Sandu spune că a citit raportul Serviciului de Informații și Securitate (SIS) privind expulzarea celor șapte cetățeni turci din Republica Moldova, însă consideră că probele prezentate acolo nu sînt convingătoare.

Declarația a fost făcută ieri la emisiunea „Puterea a Patra” la postul N4.

„Documentul este secretizat, eu l-am citit. Singurul lucru pe care pot să-l pun este că pentru mine probele de acolo nu sînt convingătoare. Deci într-un fel eu sînt decepționată de ceea ce am citit în acest raport. Pentru mine raportul nu este convingător. Eu cred că că acest subiect trebuie cercetat în continuare, este nevoie de o investigație mai serioasă ca să se prezinte toate elementele acestui abuz. Eu consider în continuare că acesta a fost un abuz”, a declarat Maia Sandu.

Acum două săptămîni, SIS a prezentat Comisiei parlamentare securitate și ordine publică un raport despre expulzarea cetățenilor turci din R. Moldova. Membrii comisiei nu l-au citit deocamdată, dar promit să o facă în scurt timp. Ulterior, deputații trebuie să anunțe cine se face vinovat de expulzarea ilegală a profesorilor turci.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load