X 

Sandu, despre întoarcerea Aeroportului Chișinău: ”Este un rezultat important”

28 mar. 14:22   Societate
2645 2

Președintele R. Moldova, Maia Sandu, a comentat revenirea în administrarea statului a Aeroportului Internațional Chișinău (AIC).

Șefa statului a calificat acțiunea drept un rezultat important al luptei împotriva corupției.

„Această acțiune de reîntoarcerea în administrarea statului a Aeroportului Internațional Chișinău este un rezultat al luptei împotriva corupției. Este un rezultat important. O dovadă că lucrurile se pot face, atunci când toată lumea respectă legea, inclusiv și cei din sistemul judecătoresc, și atunci când instituțiile de combatere a corupției sunt implicate pe deplin. Această acțiune trebuie să ne încurajeze să mergem mai departe, ca să sancționăm abuzurile și actele de corupție care au fost comise”, a spus Maia Sandu în cadrul unei conferințe de presă, notează stiri.

Amintim că, începând cu ziua de 28 martie 2023, Aeroportul Internațional Chișinău nu mai este administrat de compania „Avia Invest”, ci va trece în gestiunea statului. Astfel, AIC va fi administrat de către Î.S. „Aeroportul Internațional Chișinău”.

5
0
0
0
22

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий