X 
Arşiţa stiri: 186
Jocurile Olimpice stiri: 145
Transnistria stiri: 1456

Sănătos și aromat: O femeie din Ștefan Vodă face bomboane și ceaiuri din plantele culese de ea

12 iun. 20:30   Societate
3574 0

Primăvara și vara este timpul tocmai potrivit pentru ierburile aromatice. O femeie din satul Olănești, raionul Ștefan Vodă, a decis să înlocuiască ceaiurile din comerț cu ceauri din ierburile culese de ea.

Romaniță, gălbenele, soc, floare de tei, petale de trandafiri, cătină, ghimbir și multe altele - toate sînt strînse și uscate de Liuba Moldovan, care afirmă că aroma din cană o poate prduce fiecare după gust și necesitate.

Ea și-a transformat această pasiune într-o adevărată artă. Inspirată de bogățiile naturii, ea a hotărît să înlocuiască ceaiurile comerciale cu infuzii preparate din plante culese și uscate de ea însăși, notează Noi.md cu referire la studio-L.Într-o lume în care produsele naturale sînt tot mai căutate, ea reușește să demonstreze că cele mai bune soluții se află chiar sub ochii noștri, în natură. Cu fiecare plantă culeasă și uscată, Liuba Moldovan spune că aduce un omagiu naturii și promovează un stil de viață sănătos.

Pe lîngă ierburile aromatice, femeia a renunțat și la dulciurile comerciale, oferindu-le copiilor și nepoților, alternative sănătoase: bomboane din sirop de fructe și fructe uscate, preparate tot de ea.


Liuba Moldovan îndeamnă toți moldovenii să treacă la produse naturale, afirmînd că astfel sîntem mai siguri că sănătatea noastră nu este pusă în pericol.

11
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumul republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав