X 
Criza energetică stiri: 1715
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Salvatorii continuă lupta cu apele la Ștefan Vodă

25 mai. 2019,, 11:15   Societate
1948 0

Peste 300 de persoane lucrează în continuare în raionul Ştefan Vodă.

Angajații IGSU în comun cu forțele desconcentrate ale mai multor instituții guvernamentale continuă lucrările de fortificare a digurilor de protecție în preajma rîului Nistru.

Ieri, IGSU în comun cu angajații Agenției ”Moldsilva”, au efectuat lucrări de defrișare a arbuștilor și arborilor pe un sector cu o lungime de aproximativ 4 km din preajma satului Crocmaz spre direcția satului Tudora, pentru a permite unităților de tehnică întreprinderea lucrărilor de consolidare a digului. De către Administrația de Stat a Drumurilor și Administrația publică locală au fost efectuate lucrări de plombare și întărire cu prundiș și lut a unor locuri de dig mai joase, iar salvatorii și carabinierii au efectuat lucrări de consolidare a digului cu saci cu nisip pe o distanță de 50 în regiunea stadionului satului Crocmaz.

În total pentru preîntîmpinarea riscului de inundații în tabăra de cîmp activează peste 300 de persoane, iar pentru lucrările de fortificare a digurilor sînt utilizate 97 unități de tehnică.

Lucrările de consolidare a digurilor vor continua şi în următoarele zile la Răscăieți, Olănești, Purcari și Talmaza.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?