COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Să-l ajutăm pe legendarul muzician Iurie Berdea!

Să-l ajutăm pe legendarul muzician Iurie Berdea!

Iurie Berdea este unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni din Moldova, veteran al mișcării rock autohtone, a cîntat cu mai multe personalități din lumea muzicii și niciodată nu a refuzat să-i ajute pe cei tineri, a făcut parte din astfel de trupe legendare precum Modest, O'Chad, Amalgama, Cuibul, iar în prezent este bateristul îndrăgitei trupe Gîndul Mîței.

Zilele acestea am aflat neplăcuta veste că Iurie Berdea este bolnav - el a fost diagnosticat cu cancer.

Desigur, în astfel de situații, există întotdeauna o mare nevoie de bani – atît pentru procurarea de medicamente, fără de care tratamentul acestei boli grave este pur și simplu imposibil, cît și pentru viața de zi cu zi. Din păcate, Iurie Ivanovici Berdea nu poate cîștiga acum acești bani, de care are nevoie atît de mult, în această situație dificilă.


Dragi prieteni, speranța este la noi toți! Desigur, în aceste vremuri grele, din cauza pandemiei de coronavirus, mulți dintre noi se confruntă cu diferite probleme. Dar trebuie să ne amintim că există întotdeauna oameni care se află într-o situație mult mai grea. Și anume acest lucru ne face oameni! Haideți să-l ajutăm cu toții pe Iurie Berdea să învingă această boală neplăcută și să revină la viața normală!

Mai jos sînt indicate rechizitele membrilor familiei muzicianului - pe aceste conturi puteți transfera mijloace financiare pentru a-l susține pe Iurie Berdea:

Moldindconbank

4028 1102 4386 0795 EUR

Dumitru Berdea

----------------------------------------------------------------

Moldindconbank

4028 1100 8605 2963 MDL

Victoria Berdea

Nu fiți indiferenți! Multă sănătate!

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load