COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

S-au întors din Ucraina cu 20 de medalii de aur! Rezultatul obținut de dansatorii moldoveni

S-au întors din Ucraina cu 20 de medalii de aur! Rezultatul obținut de dansatorii moldoveni

În cadrul unei emisiuni la Sputnik, reședintele Federației Dansului Modern și de Estradă din Moldova, Victoria Basiul, a vorbit despre tinerii dansatori din Moldova care reprezintă țara noastră la nivel mondial și a căror realizări sînt pe măsura așteptărilor.

Recent în orașul Odesa s-a desfășurat un concurs internațional de dans pentru copii la care au participat sute de dansatori din trei țări. Reprezentanții Republicii Moldova au revenit acasă cu rezultate foarte bune. Copiii au obținut 20 de medalii de aur, 14 de argint și 11 medalii de bronz. Tinerii participă pentru al doilea an consecutiv la acest concurs.

"Pentru noi aceasta fost o competiție foarte importantă. Cei mai puternici concurenți ai noștri au fost participanții din Ucraina, care au și cîștigat concursul. Totuși noi am obținut rezultate foarte bune comparativ cu anul precedent. Îmi doresc ca la anul să devenim noi cîștigătorii acestui minunat concurs", a spus Victoria Basiul.

Totodată, invitata a subliniat că tinerii dansatori se pregătesc acum pentru un alt concurs important la care își doresc să obțină locuri de frunte. Este vorba despre cel de-al doilea Campionat Mondial al Dansului Modern, care se va desfășura în perioada 22-26 mai.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load