S-a dat start sezonului de nunţi: Ce decor este la modă

S-a dat start sezonului de nunţi: Ce decor este la modă

Sfîrşitul postului Paştelui dă startul sezonului de nunţi. Potrivit specialiştilor, anul acesta la modă este decorul cu motive geometrice şi oglinzi.

Agenţiile specializate în organizarea ceremoniilor spun că nunţile tradiţionale sînt din ce în ce mai puţin solicitate, astfel că propun ţinute mai îndrăzneţe.

"Dacă doriţi să fiţi în vogă, trebuie să experimentaţi. Merită să utilizaţi alte forme şi formate. De exemplu, arca în formă de cerc, construcţii care atîrnă sau construcţii cu forme neobişnuite, idei îndrăzneţe în materie de culoare", a spus organizatoarea de evenimente, Eugenia Oltu.

Specialiştii sugerează şi un alt format de ceremonie, unul mai puţin costisitor, dar mai stilat. 

"Nunțile în stil eco sau nunțile de cameră presupun alegerea unui restaurant cu decor minimalist, unde poţi să dai frîu imaginaţiei şi să organizezi ceva neobişnuit şi foarte stilat", a spus organizatoarea de evenimente, Eugenia Oltu.

Între timp, saloanele de nunţi şi designerii vin cu soluţii mai neobişnuite pentru alegerea rochiei de mireasă.

"Tendințele acestui an se bazează foarte mult pe rochițele cu mult sclipici. Multe mirese optează anul acesta pentru decolteurile în V, foarte adîncite, ceea ce pune în evidenţă partea frumoasă a femeii. Acum este foarte mare tendinţa spre culoarea ivory, roz pudrat", a spus consultantul, Aliona Ghileţchi.

"Viitoarea noastră mireasă. Eşti foarte frumoasă!"

Căutarea rochiei perfecte este un proces lung şi anevoios. Viitoarele miresele sînt deja în febra pregătirilor, iar saloanele sînt asaltate de cereri. Natalia a venit de la Tiraspol, pentru a-şi găsi rochia visurilor sale.

"Eu vreau o nuntă clasică, să fie o rochie sobră care să-i placă viitorului meu soţ. Vreau foarte tare să-l uimesc şi doar eu să am o asemenea rochie", a spus viitoarea mireasă, Natalia Baboi.

În medie, preţul unei rochii de mireasă porneşte de la cîteva sute de euro pentru chirie şi poate ajunge pînă la cîteva mii, pentru cele cumpărate. Agenţiile care se ocupă de organizarea petrecerilor, percep o taxă de 10% din cheltuielile totale.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load