COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

S-a aflat unde se ascunde Șor și Țuțu

S-a aflat unde se ascunde Șor și Țuțu

Constantin Țuțu și Ilan Șor, dați în căutare internațioană de către procurorii din Moldova, au fost localizați, a declarat Ministrul de Interne, Pavel Voicu, în cadrul emisiunii Puterea a 4-a.

„Am primit informații de la cetățeni referitor la unele persoane de pe panourile cu persoane căutate de poliție. Unul a spus că a fost la București la o sală de sport, a făcut și poze cu Țuțu, ne-a și arătat pozele. Sunt localizați atît Țuțu, cît și Ilan Șor, Plahotniuc migrează mai mult”, a declarat Pavel Voicu.

„Pe Țuțu dacă îl localizăm trebuie să inițiem procedura de extrădare, dar România nu își extrădează cetățenii săi. Procuratura trebuie să inițieze procedurile necesare, în colaborare cu colegii din România, s-ar putea ca dosarul să fie transmis în România și Țuțu să fie condamnat acolo”, a mai adăugat ministrul, scrie Noi.md cu referire la unimedia.info.


Potrivit acestuia, Țuțu a fost implicat în mai multe infracțiuni, motiv pentru care și autoritățile române ar fi cointeresate ca acesta să fie tras la răspundere.

Voicu a promis că oamenii legii vor face tot posibilul ca și Vladimir Plahotniuc să fie reținut cît mai rapid și dat justiției.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load