Criza energetică stiri: 1593
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3390

Ruslan Bolbocean s-a întîlnit cu decanul Academiei Internaționale Anticorupție

24 noi. 20:30   Societate
1946 0

Secretarul de stat Ruslan Bolbocean l-a primit într-o vizită la MAEIE pe Thomas Stelzer, decanul și secretarul executiv al Academiei Internaționale Anticorupție (IACA).

Discuția a prilejuit efectuarea unui schimb de opinii asupra cooperării Republicii Moldova cu Academia Internațională Anticorupție în domeniul prevenirii și combaterii corupției.

Cei doi oficiali au exprimat satisfacția pentru rezultatele înregistrate în relația de cooperare dintre Republica Moldova și IACA, în decursul anilor de la ratificarea de către țara noastră a Acordului de înființare a Academiei Internaționale Anticorupție ca organizație internațională, și au relevat oportunitatea consolidării colaborării pe palierele dezvoltării standardelor și bunelor practici în materie de cercetare și educație în domeniu.

Interlocutorii au vorbit despre modalitatea concretă în care Republica Moldova poate colabora cu organizația internațională în vederea promovării obiectivelor țării de întărire a independenței sistemului judiciar și luptei împotriva corupției.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав