TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Rusia și Moldova ar putea implementa în comun un card turistic personalizat

Rusia este dispusă să propună Moldovei să devină o republică pilot pentru implementarea în comun a unui card turistic personalizat (Tourist ID) pentru a crește fluxul de turiști.

Despre aceasta a anunțat Vladislav Darvai, reprezentantul comercial al Federației Ruse în Moldova, într-un articol scris pentru publicația rusă Kommersant, vorbind despre perspectivele de extindere a cooperării moldo-ruse și propunerile care sînt planificate a fi discutate pe 19 septembrie la Chișinău în cadrul primei din ultimii trei ani ședințe a Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare comercial-economică.

Vladislav Darvai a menționat că industria turismului va deveni un subiect separat de discuții între părți, deoarece Moldova are potențial de creștere și dezvoltare, iar Rusia are practici de succes, demonstrate cu privire la creșterea fluxului turistic reciproc.

„Moscova este gata să propună Moldovei să devină o republică pilot - să implementeze împreună un card turistic personalizat (Tourist ID). Acesta va permite turiștilor noștri să utilizeze anumite servicii pentru o intrare și o ședere confortabilă pe teritoriul țărilor noastre, precum și va oferi anumite preferințe la folosirea serviciilor turistice pe teritoriul țării. Acest sistem a fost testat cu succes în Rusia în perioada Campionatului Mondiale de Fotbal din 2018”, a declarat reprezentantul comercial al Federației Ruse din Moldova.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load