X 

Rusia cere pedepsirea personelor care au vandalizat monumentul soldaților sovietici din Moldova

29 mar. 18:45   Societate
1872 0

Ambasada Rusiei în Moldova a condamnat acțiunile vandalilor care au profanat monumentul soldaților sovietici și a cerut autorităților să-i găsească și să-i pedepsească pe cei vinovați.

"Condamnăm cu fermitate actul de vandalism. Contăm pe implicarea părții moldovenești la identificarea și pedepsirea făptașilor", a declarat Ambasada într-un comunicat postat pe pagina sa de socializare.

Anterior, s-a anunțat că săptămîna aceasta persoane necunoscute au vandalizat un monument instalat în satul Coșnița, raionul Dubăsari din Moldova, în cinstea eroilor care au luat asupra loc lovitura naziștilor care au atacat URSS în 1941. Acesta este a pata oară cînd acest obiect militar-istoric este vandalizat.

Comitetul de Anchetă al Federației Ruse a anunțat că va ancheta acțiunea de profanare a monumentului soldaților sovietici din satul Coșnița, raionul Dubăsari din Moldova.

După cum a declarat anterior unul dintre liderii mișcării de căutare din Moldova, șeful echipei de căutare ”August”, Alexei Petrovici, la locul monumentului profanat de vandali în satul Coșnița s-a deplasat un grup operațional al Ministerului Afacerilor Interne, angajați ai primăriei, a fost deschis un dosar penal, cazul este anchetat.

17
1
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий