AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 891
Criza energetică stiri: 721
Preşedintele stiri: 3200

Roșca: Ofensiva globaliștilor are loc pe mai multe dimensiuni

11 aug. 2021,, 15:58   Societate
3340 2

Protestele care s-au declanșat în mai mult state ale lumii împotriva obligativității vaccinării nu sînt în stare să oprească planurile glbaliștilor, chiar dacă reprezintă o reacție absolut firească.

De această părere este analistul Iurie Roșca, care explică într-o postare pe rețelele de socializare, ce se urmărește de fapt prin acțiunile impuse la scară globală de anumite forțe.

„Bineînțeles că reacția de proteste, de nesupunere, de ieșire în stradă este absolut firească, justificată, legală și logică. Autoritățile așa-zis naționale nu hotărărsc nimic nicăieri, poate doar cu excepția Coreii de Nord și a două state africane. Ele sînt doar marionete.

De această dată globaliștii s-au pregătit foarte temeinic și ofensiva are loc pe mai multe direcții concomitent. O direcție, una din cele mai importante, ține de injectarea obligatorie și repetată a absolutei majorități a oamenilor de pe planetă cu seruri ucigătoare care provoacă moarte, îmbolnăvire, sterilizare, reducerea drastică a populației planetei. Prin aceste seruri se obiține visul de milenii a ocultei mondiale - de exercitare a controlului total asupra minții omului, asupra comportamentului, reacțiilor sale.

O altă direcție de atac este arma climatică, vedem pretutindeni în lume incendii și inundații. Poate oare un protest stradal să oprească mîna criminalilor care dau foc pădurilor sau care provoacă ploi torențiale și inundă regiuni întregi provocînd morți și distrugeri colosale pretutindeni? Evident că nu!”, spune Roșca.


Potrivit analistului, protestele stradale nu sînt în măsură să oprească aceste diversiuni puse în aplice la scară globală.

„A treia direcție este direcția cibernetică: ticăloșii deja ne-au avertizat încă din 2020, Klaus Scwab în cadrul Forumului economic mondial ne-a avertizat că ne așteaptă o catastrofă economică care va depăși de zeci de ori proporțiile catastrofei economice generate de către Covid -19. Sîntem noi în stare se ne opunem prin proteste stradale acestei diversiuni a globaliștilor-sataniști? Sigur că Nu!

A nu se uita că urmează foarte repede o criză alimentară de proporții biblice, o foamete generalizată la scară planetară. De asta au loc incendii și inundații, una din ținte este distrugerea recoltelor agricole, diminuarea cantității de roadă pentru anul acesta și provocarea artificială a lipsei de produse alimentară în orașe.

Deci avem pretext medical, pretext cu încălzirea globală, diversiunea cibernetică - ținta finală 90-95% din populația planetei urmează să dispară în cîțiva ani. Sîntem în stare de război, un război total, ireconciliabil pe viață și pe moarte. Prima dimensiune și singura care contează cu adevărat este de ordin religios, spiritual, duhovnicesc este un răzobi a forței răului împotriva umanității”, a mai adăugat Iurie Roșca.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав