Criza energetică stiri: 1714
Cutremure stiri: 388
Eurovision stiri: 423

Roșca: "Împotriva cetățenilor se duc războaie nemilitare pentru a-i înrobi"

11 mar. 2021,, 12:30   Societate
3357 0

Mulți oameni nu înțeleg esența a ceea ce se întîmplă, sensurile profunde ale evenimentelor care au loc în fața ochilor noștri și afectează în mod direct interesele fiecărui locuitor al planetei, iar acest lucru se întîmplă în primul rînd din cauza lipsei la oameni a conștiinței religioase, precum și din cauza faptului că ei au devenit victime a numeroase războaie nemilitare, duse împotriva lor, cu scopul înrobirii lor colective de către inamic, de lumea din spatele scenei, globaliști și sataniști.

Despre acest lucru a declarat analistul și publicistul Iurie Roșca în noua sa adresare video către cetățeni, relatează Noi.md.

El a subliniat că lipsa conștiinței religioase nu permite omului modern să recreeze imaginea lumii în întregime și să înțeleagă profunzimea evenimentelor, astfel încît aceasta să fie o interpretare organică, coerentă a realității, dar nu fragmentară sau infantilă, naivă.

"Noi nu reacționăm corespunzător la evenimentele care au loc și pentru că ele sînt de natură non-violentă sau nu au o natură violentă evidentă, după cum ne-am obișnuit de obicei să înțelegem agresiunea, războiul, încălcarea drepturilor noastre etc. Iar scuza este acum plauzibilă, de natură medicală. Noi, știți, luptăm cu metode îmbunătățite împotriva unei infecții. În plus, aceste evenimente au loc pentru prima dată la nivel global și sînt de natură militară, dar războiul biologic la nivelul întregii omeniri este un fapt fără precedent în istoria civilizației Pămîntului. Cine sînt autorii săi? Noi îi numim simbolic globaliști, forțele din spatele scenei sau oculte care își aduc pe scenă frontmenii - purtători ai mesajelor, gîndurilor și dorințelor lor. Noi spunem Bill Gates, noi spunem George Soros, clanul Rockefeller, Rothschild etc.", a spus Iurie Roșca.

El a menționat că natura nonviolentă a acestui război împotriva umanității ne împiedică să înțelegem corect esența a ceea ce se întîmplă, că este vorba despre un război împotriva rasei umane.


El a enumerat mai multe tipuri de războaie non-militare, numind în primul rînd războiul cognitiv, care atacă capacitatea noastră de a cunoaște realitatea, viața și de a o înțelege corect.

"Un războiul cognitiv se duce împotriva noastră de mult timp, prin sistemul de învățămînt, școli și zombarea de la o vîrstă fragedă în sistemul de învățămînt. Din copilărie, oamenilor le-a fost formată o anumită matrice de interpretare a realității, care nu are nimic de-a face cu realitatea. Războiul cognitiv este purtat zilnic prin presa dominantă, în special TV - cel mai puternic mijloc de zombare a maselor, precum și prin producția de cinema", a spus analistul și publicistul.

El a reamintit un astfel de concept ca" hollywoodizarea conștiinței", atunci cînd omul modern nu face nici o deosebire între film și realitate.

Potrivit acestuia, perioada actuală, care are loc sub un pretext medical, este și de natură pur economică, iar acesta este războiul economic.

El a menționat că războiul economic a intrat într-o nouă etapă, iar scopul său este de a sărăci miliarde de oameni.

"Cerșetorii vor să mănînce, iar cei care le vor da mîncare îi vor controla. Dezastrul economic se întîmplă deja prin lockdown-uri, închideri de afaceri, restricții de circulație a persoanelor și a bunurilor, el urmărește distrugerea fizică directă a oamenilor. Oamenii vor muri de foame, de stres, deja a crescut numărul sinuciderilor. Se duce un război economic împotriva fiecăruia dintre noi", a subliniat Iurie Roșca.

El a amintit și despre războiul psihologic, care a fost resimțit acut în special în ultimii ani, și a menționat că atacul psihologic a fost atît de puternic, încît a fost capabil să paralizeze voința majorității locuitorilor planetei prin frică.

De asemenea, el a atras atenția și asupra războiului cultural care are loc în ultimele secole, iar odată cu inventarea televiziunii și a cinematografiei, el a intrat într-o nouă etapă.

Potrivit lui, un pericol îl prezintă și războiul de gen împotriva umanității, deoarece ideologia feminismului a fost implantată de mult timp și se duce un război de exterminare. Din ce în ce mai puține femei doresc să devină mame, ele uită că femeia trebuie să continue genul, să nască copii, femeile își pierd instinctul de reproducere, iar bărbații devin creaturi slabe.

El a menționat că toate aceste tipuri de războaie non-militare ar fi imposibile fără războaiele media, fără implicarea mass-media, fără influența periculoasă a presei, care a devenit un mijloc de îmbogățire a oamenilor care lucrează în presă.

"Mulți jurnaliști din mass-media dominantă se comportă ca călăii, mint, dezinformează, ucid capacitatea de a gîndi critic. Arma principală este frica de moarte. Noi am încetat să mai fim creștini. Dar numai creștinii adevărați se pot ridica deasupra fricii lor, o pot ține sub control. Dar dacă nu putem face acest lucru, sîntem deja nulități, nu oameni. Înseamnă că am căzut cu un nivel mai jos decît omul decent", a spus Iurie Roșca.
În opinia sa, acum a sosit sfîrșitul ființei umane normale ca creatură a lui Dumnezeu.

"Ne este pregătită o soartă de cyborgi, se pregătește un amestec între organismul biologic al omului și tehnologii, iar acesta va fi sfîrșitul rasei umane", a spus Iurie Roșca.

El i-a îndemnat pe toți cei care doresc continuarea viitorului rasei umane și viitorului copiilor lor, să cîștige acest viitor prin pocăință, rugăciuni și trăind conform tuturor legilor și canoanelor Bisericii Ortodoxe.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?