Roșca: Dacă nu ne vom răscula acum, mîine va fi deja prea tîrziu

Jocurile de-a democrația s-au încheiat. Vremea liberalismului cu mitul drepturilor omului ca temelie ideolgică s-a încheiat și ea. Despre aceasta vorbește Iurie Roșca într-o nouă ediție a emisiunii lui Iurie Roșca Confesiunile unui optimist creștin.

”La întrebarea de ce tocmai acum s-a intrat în faza decisivă, accelarată a realizării vechiului plan de asasinare în masă a populației globului și de transformare a supraviețuitorilor în niște ființe subumane lipsite de rațiune autonomă și de libertate de acțiune, răspundem încă o dată.

Ar fi cel puțin trei cauze.

1. Tehnocrația consideră că a reușit să idiotizeze masele prin TV și alte mijloace de anihilare intelectuală într-atît, încît acestea nu mai sînt în stare de o revoltă solidă.

2. Saltul științific și tehnologic uriaș permite realizarea integrală a proiectului.


3. Oculta Mondială a reușit să-și plaseze pretutindeni în lume (cu precădere în țările care contează ca pondere geopolitică) marionetele sale în fruntea statelor. În același timp s-a reușit uniformizarea spectrului politic, astfel încît opoziția este la fel de docilă față de Guvernul Mondial ca și puterea în exercițiu.

Oameni buni, rețineți. Forțele luciferiene sînt pe punctul de a termina rapid cu rasa umană așa cum a creat-o Dumnezeu. Dacă nu ne vom revolta, dacă nu ne vom răscula, dacă nu ne vom opune ACUM, mîine va fi deja prea tîrziu. Și cale de întoarcere nu va mai exista. Game over, cum zic englezii. Jocul s-a încheiat. E de-a dreptul prostește și ridicol să ne fie frică. Fiindcă dacă ticăloșii ăștia de sataniști reușesc să-și finalizeze planul, oricum nu vom mai avea parte de viață. (…)

Să nu uităm, viața este un dar divin. Iar Dumnezeu, dătătorul de viață, ne-a făcut liberi. Și dacă noi renunțăm de bună voie la propria libertate, de ce oare Creatorul nostru n-ar îngădui să ni se ia și viața, pe care nu o mai merităm? Dacă frica și prostia au copleșit instinctul autoconservării omului, nici Dumnezeu nu mai are de ce să-și întoarcă fața către noi”, a relatat Roșca.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load