COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 752 631 INFECTAȚI 281 700(+484)   TRATAȚI 267 372     DECESE 6595(+9)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2908
Puterea stiri: 6594

România a lăsat Moldova în "zona verde"

30 iul. 12:45   Societate
1514 0

România a actualizat lista țărilor din "zona roșie", ai căror cetățeni vor trebui să stea în carantină la sosire. Această listă a fost aprobată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență al țării. Lista va intra în vigoare la 1 august 2021. Potrivit documentului, Moldova a rămas pe lista "zonei verzi".

Aceasta înseamnă că cetățenii moldoveni care intră în România nu sînt obligați să respecte regimul de autoizolare. Excepție de le carantină fac, de asemenea, copiii cu vîrsta sub 3 ani fără nicio condiție și copiii cu vîrsta cuprinsă între 3 și 16 ani dacă au un test negativ pentru COVID. În plus, sînt scutiți de carantină și cei care se află pe teritoriul României mai puțin de 3 zile.

Din lista țărilor cu cele mai nefavorabile condiții epidemiologice fac parte Marea Britanie, Olanda, Spania, Portugalia, Grecia, Irlanda și altele.

Din lista țărilor din "zona galbenă" fa parte Rusia, Franța, Emiratele Arabe Unite, Israel, Belgia și o serie de alte state.

Listă statelor deschise pentru moldoveni o găsiți aici.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Intrarea în cafenele și restaurante ar putea fi permisă doar pentru cei testați sau vaccinați anti COVID-19. Care vor fi consecințele?
🔽🔽