COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Roibu: Guverul român ne-a trimis „gunoaie” (VIDEO)

Roibu: Guverul român ne-a trimis „gunoaie” (VIDEO)

Anume așa a catalogat ajutorul umanitar oferit Republicii Moldova de către România Emanuel Ungureanu, Vicepreședintele Comisiei pentru sănătate a Camerei Deputaților din România, spune Dumitru Roibu liderul mișcării"Urmașii lui Ștefan".

"Eu cred că s-a dorit, sub paravana izbăvirii de un lot de echipament medical de proastă calitate și ineficient de către guvernul român, să ni se prezinte un lot de ajutor umanitar, fie el și în valoare de peste 3 mil. de euro.

Acest echipament nu este eficient în lupta cu COVID-19, atunci la ce bun ne-a fost prezentat nouă drept ajutor ?


Dacî vă mai amintiți fastul cu care a pornit acel convoi din Piața Victoriei de la București, cu mesajul celor „30 de ani de la podul de flori” și cum dorea să se ajungă la Chișinău, în PMAN ?

Vă mai amintiți ura unioniștilor de profesie de la Chișinău, dar și a multor oameni duși de nas de acest Joc al guvernanților corupți de la București ?

Eu cred că a fost o miză perversă a guvernului Orban, care mai îndrăznește să se dea cu părerea despre situația de la Chișinău. Dar, felul în care partea moldavă a primit acest lot umanitar a fost corectă, iar timpul a demonstrat acest lucru" , se arată în mesajul lui Roibu.

Totodată, acesta spune că din păcate, mesajul celor de la București cu „podul de flori” s-a dovedit a fi doar un „pod al corupției”, care pornește din România, însă nu are cum să termine în Moldova, pentru că aici este altă abordare, profesionistă și mai puțin populistă.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load