X 
Arşiţa stiri: 167
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1412

Rochia nu poate fi salvată: o femeie a găsit un colet ciudat în grădina sa

5 iun. 03:00   Societate
4750 0

Meg Johnson, în vîrstă de 30 de ani, din Țara Galilor, a găsit un colet comandat în urmă cu doi ani, în timp ce lucra în grădină.

Despre ea scrie Sky News.

Femeia britanică și-a amintit că i s-a spus că pachetul cu rochia urma să fie livrat în 2022, dar la acel moment nu a putut găsi nicio urmă. Obiectul pe care l-a comandat s-a descompus în bucăți mici ani mai tîrziu.

Ea a găsit coletul într-un pat din grădina sa în timp ce făcea curățenie, dar rochia nu mai putea fi salvată. Compania de curierat și-a cerut scuze după ce o femeie a descoperit în grădina sa un colet comandat cu mai bine de doi ani în urmă.

Meg Johnson spune că firma de curierat a aruncat coletul peste un gard și a plecat pur și simplu. „La o inspecție mai amănunțită am văzut că era o rochie pe care o comandasem în urmă cu doi ani. Pachetul a fost rupt și nu pot decît să presupun că au fost animale sălbatice în el, iar articolul în sine era umed, acoperit de pămînt cu o mulțime de insecte și aproape complet descompus", a spus ea. Domnișoara Johnson, care se recuperează în urma unei operații pe cord, a declarat că a fost foarte dezamăgită de acest serviciu. Ea a spus că a contactat compania de curierat, dar un reprezentant i-a răspuns că bunurile fuseseră marcate ca fiind livrate de către ei și că nu puteau face nimic în acest sens.


Britanica a contactat Yodel după ce a descoperit că rochia lipsea. „I-am trimis un e-mail directorului general al Yodel și am primit un răspuns foarte generic în care mi s-a spus că nu pot face nimic, deoarece nu stochează datele decît pentru trei luni”, a declarat aceasta.

Un purtător de cuvînt al Yodel și-a cerut scuze doamnei Johnson după ce femeia a găsit coletul pierdut.

0
2
1
4
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав