COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Roamingul între R.Moldova și România ar putea fi eliminat

Roamingul între R.Moldova și România ar putea fi eliminat

Roamingul între Republica Moldova și România ar putea fi eliminat.

Despre aceasta au discutat astăzi ministrul Afacerilor Externe Nicu Popescu și ministrul Economiei și Infrastructurii Vadim Brânzan în cadrul unei videoconferințe cu reprezentanții Guvernului de la București, cu operatorii de telefonie din Republica Moldova și din România.

„Am analizat paşii concreți pentru ca cetățenii din ambele ţări să nu mai plătească sume foarte mari pentru aceste servicii de telefonie. Dincolo de comunitatea de limbă și cultură cu România vrem şi o comunitate de infrastructură, transport şi telecomunicații, lucru care ne va ancora ireversibil în spațiul european.

Studenți, oameni de afaceri, turişti sau toţi cei care își vizitează rudele şi prietenii, mii de cetățeni care trec zilnic hotarul vor simți concret aceste beneficii. Suntem gata să avansăm cât mai rapid pentru obținerea acestor facilitați”, a scris Nicu Popescu pe pagina sa de Facebook.


La începutul lunii iulie curent, Nicu Popescu a fost la Bruxeless, Belgia, unde a discutat cu oficialii europeni despre anularea tarifelor roaming între Republica Moldova, statele parteneriatului estic și Uniunea Europeană.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load