COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 929 781   INFECTAȚI 361 828(+712)   TRATAȚI 345 226      DECESE 9022(+37)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

Rezultatele sondajului pe Noi.md: Arestul lui Stoianoglo va duce la proteste cu consecințe imprevizibile

20 oct. 11:15   Societate
19738 1

Reținerea scandaloasă a Procurorului General al Moldovei Alexandru Stoianoglo și suspendarea acestuia din funcție au provocat o reacție ambiguă în societate. Acest lucru îl denotă datele ultimului sondaj de opinie cu participarea a peste 2070 de persoane, publicate de portalul de știri Noi.md.

Cititorii au fost invitați să răspundă la următoarea întrebare:

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?

Majoritatea cititorilor portalului Noi.md care au participat la sondaj consideră că arestul lui Stoianoglo va servi drept un catalizator al valului de proteste cu consecințe imprevizibile. Această variantă de răspuns au ales 71,2 la sută din respondenți.

Încă 12,3% din cei chestionați sînt de părere că după 30 de zile de arest la domiciliu, Stoianoglo va fi eliberat. Alții 9% au răspuns că acesta va fi condamnat la ani grei de închisoare.


Totodată, 7,5 la sută din respondenți consideră că aceste evenimente îl vor motiva pe Stoianoglo să-și creeze propriul proiect politic.

2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X