AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 467 699  Au ieșit 382 518​  Au rămas 85 181     Mai multe detalii
Transnistria stiri: 890
Criza energetică stiri: 717

Rezultatele perchezițiilor de la Sadova: Ce au găsit procurorii

4 ian. 14:30   Societate
3317 0

Cele două containere de metal sustrase de la ÎS Calea Ferată din Moldova au fost depistate de procurori în urma perchezițiilor efectuate luni, 3 ianuarie, pe terenul unei companii din localitatea Sadova, Călărași, transmite Noi.md cu referire la Știri.

Într-un comentariu pentru Ziarul de Gardă, procurora Mariana Cherpec, responsabilă de comunicare în cadrul Procuraturii Generale (PG), ne-a comunicat că cele două containere nu au fost deocamdată ridicate de pe terenul firmei.

„Ca urmare a perchezițiilor efectuate au fost depistate cele 2 containere din metal. Containerele nu au putut fi ridicate. Containerele au fost transmise pentru păstrare administratorului companiei la care s-au efectuat perchezițiile”, ne-a comunicat procurora.

În urma descinderilor, nicio persoană nu a fost reținută, mai spune procurora.

Luni, 3 ianuarie curent, procurorii au efectuat percheziții la o companie din localitatea Sadova, raionul Călărași. Într-un comentariu pentru Ziarul de Gardă, procurorul general interimar, Dumitru Robu, a comunicat că perchezițiile au fost desfășurate în cadrul unei cauze penale pornite pe „delapidarea bunurilor de la Calea Ferată din Moldova”.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Scumpirea carburanților vă poate motiva să renunțați la mașină?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав