X 

Rezervația Cultural-Naturală „Orheiul Vechi” are o nouă pagină web

24 ian. 18:45   Societate
1836 0

Rezervația Cultural-Naturală „Orheiul Vechi” are o nouă pagină web dedicată –orheiulvechi.com. Noul site conține informații detaliate atât despre Rezervația Cultural-Naturală „Orheiul Vechi” și patrimoniul istoric, cât și despre serviciile turistice și activitățile disponibile în regiune.

Datorită paginii web, turiștii au posibilitatea să acceseze și să descarce hărțile traseelor turistice pentru drumeții sau plimbări tematice. De asemenea, vor fi disponibile imagini și video de calitate. Conținutul este disponibil în limbile română și engleză și urmează să fie completat și cu alte detalii.

Astfel, pagina web a Rezervației Cultural-Naturale „Orheiul Vechi” devine primul portal dedicat unei destinații turistice din țară, care promovează o imagine cuprinzătoare și detaliată a ofertei disponibile pentru vizitatorii regiunii și detaliază o experiență turistică completă.

Pagina web orheiulvechi.com conține 8 subcategorii de interese, este ușor de utilizat și oferă detalii despre rezervația naturală, patrimoniul natural și istoric, serviciile și activitățile turistice disponibile în regiune, pensiunile rurale și datele lor de contact, dar și evenimentele culturale organizate anual. Mai mult, portalul oferă posibilitatea turiștilor să „călătorească” virtual prin rezervația cultural-naturală „Orheiul Vechi”, accesând materialele video 360 de grade.

Crearea unui site viabil pentru Rezervația Cultural-Naturală Orheiul Vechi” a constituit un obiectiv spre care am tins în ultimii doi ani. Ne doream un site care să răspundă la toate întrebările turistului: 1. De ce să aleg destinația Orheiul Vechi? 2. Ce fel de servicii sunt disponibile? 3. Unde mă pot caza? ș.a. Astăzi, orheiulvechi.com întrunește toate componentele informaționale de care are nevoie un turist: trasee, obiective turistice, servicii, activități, evenimente etc. De asemenea, site-ul se va afla într-un continuu proces de îmbunătățire pentru a fi indisociabil necesităților vizitatorilor noștri”, a declarat Ion Ciobanu, Director general, Rezervația Cultural-Naturală „Orheiul Vechi”.


Rezervația Cultural-Naturală „Orheiul Vechi” este parte componentă a Parcului Național Orhei și este cea mai cunoscută și vizitată destinație turistică din Moldova.

Pagina web a fost elaborată de Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova (ANTRIM) în colaborarea cu echipa Rezervației Cultural-Naturală „Orheiul Vechi”, cu suportul Activității de Susţinere a Competitivității în Industria Uşoară și cea a TurismuluI (MCTA), un proiect EDGE în Moldova, finanțată de USAID.

2
0
1
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий