X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

REŢETA ZILEI: Tocătură de ciuperci

5 dec. 2020,, 18:00   Societate
7260 0

Mod de preparare:

Ciupercile se fierb, se taie mărunt şi se prăjesc. Ceapa se taie şi se rumeneşte. Se amestecă ciupercile cu ceapă şi se înăbuşă cu capac la foc mic circa 10-15 minute. Cînd se răcesc, se dau prin maşina de tocat, se adaugă sare, piper, zeamă de lă­mîie, usturoi pisat.

Tocătura e mai gustoasă, dacă se folosesc ciuperci proaspete de 2-3 feluri.

Ingrediente:

700 g ciuperci,

4 cepe,

½ pahar ulei,

1 linguriţă zeamă de lămîie,


2-3 căţei de usturoi,

sare,

piper negru măcinat,

pătrunjel verde.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?