X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

REŢETA ZILEI: Rulade de dovlecei umpluţi cu legume

8 apr. 2018,, 10:45   Societate
2926 0

Mod de preparare:

Dovleceii tineri se spală, se curăţă de peduncul şi pieliţă, se taie în lungime fâşii, se prăjesc pe ambele părţi. Pe fâşiile prăjite se pune umplutura şi se rulează.

Prepararea umpluturii: Morcovii, ceapa, ciupercile se taie fi­dea subţire, se prăjesc puţin, apoi se adaugă sarea, usturoiul pisat, verdeaţa, zahăr, oţet şi se amestecă.

Ingrediente:


3 dovlecei,

½ pahar ulei.

2 ouă

3 linguri de făină

sare

Pentru umplutură:

2 cepe,

1-2 roșii,

2 morcovi,

8-10 ciuperci,

1 lingură oţet,

½ lingură zahăr,

2-3 căţei de usturoi,

1 lingură verdeaţă tăiată,

sare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?