X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

REŢETA ZILEI: Roşii umplute cu porumb, ou şi ceapă

21 iul. 2018,, 12:31   Societate
2133 0

Mod de preparare:

Roşiile pregătite se sărează, se umplu, se acoperă cu „căpăcelele" tăiate ante­rior, se pun într-o tigaie, unsă cu unt, deasupra se toarnă smântână şi se dau la cuptor.

Prepararea umpluturii: Ştiuletele semicopt se curăţă de pănuşi, de mătase, se fierbe la capac, acoperit cu pănuşi la foc încet. Se dezghioacă grăunţele, se ameste­ca cu ceapa prăjită, oul fiert şi mărunţit, verdeaţă, se condimentează cu sare şi piper, se adaugă pulpa de roşii, untul topit, se amestecă bine.

Ingrediente:


10-12 roşii,

½ lingură unt,

4 linguri smântână,

1 lingură caşcaval olandez dat prin răzătoare,

sare,

piper negru măcinat,

foi de salată verde,

pătrunjel verde.

Pentru umplutură:

½ pahar porumb fiert sau conservat,

1 ou,

1 lingură unt,

1 lingură de caşcaval olandez dat prin răzătoare,

sare,

piper negru măcinat,

2 linguri de ceapă verde tăiată,

2 linguri de verdeaţă de mărar şi pătrunjel tocate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?