Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

REŢETA ZILEI: Roşii umplute cu ciuperci

1 iun. 2019,, 18:00   Societate
2653 0

Mod de preparare:

Tăiaţi „capacul” roșiilor, înlăturaţi pulpa şi seminţele cu linguriţa, umpleţi-o cu umplutură.

Prepararea umpluturii: Fierbeţi ciupercile, tăiaţi-le pai, prăjiţi-le cu ceapă, adăugaţi ouăle fierte, sarea, piperul măcinat, verdeaţa, brînza de oi, amestecaţi totul. Înainte de a servi presăraţi cu ceapă verde.

Ingrediente:

• 8 roşii tari,
• sare.


Pentru umplutură:
• 6 ciuperci,
• 2 cepe,
• 2 ouă,
• 1 lingură de brânză de oi nesărată sau de brînză cu cheag tare (la dorinţă),
• 2 linguri de unt,
• sare,
• piper măcinat,
• 1 lingură de verdeaţă tocată mărunt,
• 1 lingură de ceapă tocată mărunt.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?