X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

REŢETA ZILEI: Gogoşi picante din brînză de vaci şi de oi

4 apr. 2021,, 18:00   Societate
5727 0

Mod de preparare:

Mărunţiţi usturoiul, pisaţi brînza, amestecaţi-o cu cea de oi, adăugaţi untul înmuiat, amestecaţi bine. Dacă masa e fărîmicioasă, adăugaţi 1-2 linguri de smîntînă sau maioneză, amestecaţi bine. Împărţiţi pe porţii, în mijlocul fiecăreia puneţi cîte o măslină sau ardeiul dulce tăiat cubuleţe mărunte. Marginile se unesc şi se lipesc. Formaţi gogoşi nu prea mari. Jumătate dintre ele treceţi-le prin verdeaţa tocată (cu măsline), cea de-a doua în praf de paprica (cu ardei dulce). Înainte de a fi servite se ornează cu legume şi verdeaţă.

Ingrediente:

• 1 pahar de brînză de oi dată prin răzătoare,
• 1 pahar de brînză de vaci,
• 70 g de unt,
• 10 măsline fără sîmburi,
• 0,5 de ardei dulce,
• 3-4 căţei de usturoi,
• 3 linguri de verdeaţă tocată,
• 1-2 linguri de paprica măcinată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?