Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

REŢETA ZILEI: Friptură de pui în ulcele

15 apr. 2018,, 11:30   Societate
2494 0

Mod de preparare:

Bucăţile de carne de pui se presară cu sare şi piper şi se prăjesc în ulei şi ceapă pînă sînt gata. Usturoiul pisat se adaugă la sfîrșit. Cartofii cruzi se dau prin răzătoare, se amestecă cu făină şi ou, se sărează se piperează, se bat bine şi se prăjesc. În ulcele se pune carnea, deasupra se pun clătitele de cartofi, se acoperă cu smîntînă şi se dau la cuptor pentru 15- 20 minute.

Ingrediente:

• 1 kg carne de pui,
• ½ pahar ulei,
• 6 cartofi,
• 3 linguri făină de grîu,
• 2 ouă,
• 1½ pahar smîntînă,
• 2-3 cepe,
• 2-3 căţei de usturoi,
• sare,
• piper negru măcinat,
• 1 lingură verdeaţă tocată,
• 4 ulcele de ceramică.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?