Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

REŢETA ZILEI: Ficat de vită, fiert înăbuşit în sos de smîntînă

15 sep. 2019,, 18:00   Societate
2284 0

Mod de preparare:

Faceţi în ficat incizii cu ajutorul unui cuţit şi introduceţi slănină afumată tăiată pai apoi tăiaţi ficatul bucăţi. Presăraţi cu sare, piper şi prăjiţi pînă se formează o coajă rumenă. Morcovul, rădăcina de pătrunjel, ceapa tăiaţi-o pai şi prăjiţi-le un pic. Puneţi ficatul în caserolă, adăugaţi legumele prăjite, adăugaţi sos de smîntînă şi lăsaţi să fiarbă înăbuşit.

Ingrediente:

• 500 g de ficat de vită,
• 80 g de slănină afumată,
• 1 rădăcină de morcov,
• 1 ceapă,
• ½ rădăcină de pătrunjel,
• 2 linguri de grăsime de porc,
• 2 pahare de sos de smîntînă,
• sare,
• piper negru măcinat,
• frunze verzi de salată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?