Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

REŢETA ZILEI: Crap după reţeta pescarului

22 apr. 2018,, 11:00   Societate
2818 0

Mod de preparare:

Peştele curăţat se taie felii cu tot cu oase şi piele, se presară cu sare şi piper, se trec prin făină, se prăjesc în tigaia încinsă, pînă la obţinerea crustei rumene. Se adaugă ceapa tăiată semiinele şi se prăjeşte pînă se rumenește. Se adaugă midiile, toate împreună se prăjesc timp de 3-5 minute. Roşiile se opăresc, se decojesc, se taie cuburi, verdeaţa şi usturoiul se mărunţesc, se adaugă la legume şi peşte. Se înăbuşă la cuptor sub capac, timp de 10-15 minute la 180-200 de grade.

Se servește cu felii de lămîie.

Ingrediente:


un crap de aproximativ 1,5 kg,

1 păhar de midii curăţate,

½ păhar ulei vegetal,

2 cepe roșii,

2 caței de usturoi,

2 linguri verdeaţă tocată,

2-3 roșii,

sare,

praf de piper negru,

½ lămîie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?