X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

REŢETA ZILEI: Ciorbă de fasole verde

9 iun. 2018,, 16:01   Societate
2959 0

Mod de preparare:

În apă clocotită se pune fasole verde tăiată, apoi morcovul, pătrunjelul, ceapa, ardeii graşi - toate tăiate cuburi mici - şi se fierb 10-12 minute. Se adaugă roşiile, curăţate de pieliţă şi mărunţite, leuşteanul, borşul, sarea şi piperul negru. Peste 5-7 minute se adaugă ouăle, bătute cu smîntînă. Se fierbe încă puţin, fără să clocotească. Se condimentează cu ardei iute mărunţit şi cu verdeaţă.

Se serveşte cu smîntînă.

Ingrediente:


6 pahare apă,

3 pahare fasole verde tăiate,

4 roşii,

2 ardei graşi,

2 cepe,

1 morcov,

1 rădăcină pătrunjel (ţelină),

½ pahar smîntînă,

2 ouă,

2 pahare de borş acru sau un pic de sare de lămîie,

sare,

piper negru boabe,

1 ardei iute,

leuştean verde,

1 lingură verdeaţă tăiată de mărar şi pătrunjel.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?