Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

REŢETA ZILEI: Ciorbă cu fasole

24 mai. 2020,, 18:00   Societate
4068 0

Mod de preparare:

Fasolea se alege, se spală şi se pune la muiat pe 2-3 ore. Morcovul, pătrunjelul, ceapa se taie cuburi şi se prăjesc. Cartofii se taie felii. Carnea se taie bucăţi nu prea mari, se pune în uncrop şi se fierbe până este gata. Fasolea se fierbe aparte. În bulionul clocotit se pun cartofii, rădăcinile prăjite, roşiile, curăţate de coajă şi tăiate cuburi. Toate se fierb 12-15 minute la foc mic. Cu 5-7 minute înainte de a fi gata, se adaugă fasolea, sarea, piperul, un fir de leuştean, borşul fiert, foile de dafin.

Se serveşte presărată cu verdeaţă.

Ingrediente:


6 pahare apă,

500 g carne de porc,

1 pahar fasole albe,

4 cartofi,

1 ceapă,

1 morcov,

½ rădăcină pătrunjel,

½ rădăcină ţelină,

2 roşii,

2 linguri ulei,

2 pahare borş (un pic de acid citric),

foi de dafin,

sare,

piper negru boabe,

leuştean verde,

1 lingură verdeaţă tăiată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?