COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

REŢETA ZILEI: Ciorbă cu carne de oi

REŢETA ZILEI: Ciorbă cu carne de oi

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi nu prea mari, se pune în apă rece şi se fierbe până este pe jumătate gata, având grijă să nu clocotească. Se adaugă sarea, feliile de cartofi. Când se înmoaie cartofii, se adaugă ceapa, rădăcinile de pătrunjel şi ţelina tăiate mășcat, varza, castravetele murat, curăţat de coajă şi seminţe şi prăjit uşor. Peste 15-20 minute se pune ardeiul gras, tăiat fidea, roşiile mărunţite, piperul, foile de dafin, ardeiul iute, leuşteanul verde. Se ia de pe foc, se adaugă ou bătut cu smântână.


Ciorba se serveşte în castroane de ceramică, presărată cu verdeaţă.

Ingrediente:

8 pahare apă,

500 g carne grasă de oi,

4 cartofi,

4 cepe,

2 rădăcini de pătrunjel,

½ rădăcină ţelină,

¼ căpăţână varză,

1 castravete murat,

1 ardei gras,

2 roşii,

1 ou,

3 linguri smântână,

foi de dafin,

sare,

piper negru boabe,

½ ardei iute,

1 lingură leuştean verde tăiat,

2 linguri verdeaţă tăiată (mărar şi pătrunjel).

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load