Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

REŢETA ZILEI: Ciorbă cu carne de oi

11 noi. 2018,, 14:15   Societate
2983 0

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi nu prea mari, se pune în apă rece şi se fierbe până este pe jumătate gata, având grijă să nu clocotească. Se adaugă sarea, feliile de cartofi. Când se înmoaie cartofii, se adaugă ceapa, rădăcinile de pătrunjel şi ţelina tăiate mășcat, varza, castravetele murat, curăţat de coajă şi seminţe şi prăjit uşor. Peste 15-20 minute se pune ardeiul gras, tăiat fidea, roşiile mărunţite, piperul, foile de dafin, ardeiul iute, leuşteanul verde. Se ia de pe foc, se adaugă ou bătut cu smântână.

Ciorba se serveşte în castroane de ceramică, presărată cu verdeaţă.

Ingrediente:


8 pahare apă,

500 g carne grasă de oi,

4 cartofi,

4 cepe,

2 rădăcini de pătrunjel,

½ rădăcină ţelină,

¼ căpăţână varză,

1 castravete murat,

1 ardei gras,

2 roşii,

1 ou,

3 linguri smântână,

foi de dafin,

sare,

piper negru boabe,

½ ardei iute,

1 lingură leuştean verde tăiat,

2 linguri verdeaţă tăiată (mărar şi pătrunjel).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?