Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

REŢETA ZILEI: Cartofi umpluţi cu brînză şi ciuperci

24 iun. 2018,, 14:00   Societate
2445 0

Mod de preparare:

Curățați cartofii, scoateţi-le partea de mijloc, săraţi adînciturile şi umpleţi-le. Cartofii puneţi-i în ceaun, turnaţi bulionul şi daţi-i la cuptor. Înainte de a se servi cartofii se dreg cu smîntînă şi se garnisesc cu felii de roşii, pătrunjel verde.

Prepararea umpluturii:

Ciupercile se fierb, se scurg prin strecurătoare, se taie fidea şi se prăjesc. Se adaugă ceapa prăjită, oul fiert şi mărunţit, brînza, smîntîna, sarea, piperul, mărarul şi se amestecă.


Ingrediente:

8-10 cartofi,

2 roşii,

¾ pahar smîntînă,

½ pahar bulion de carne,

sare,

pătrunjel verde.

Pentru umplutură:

1 pahar de brînză mărunţită,

1 ou,

2 cepe,

3-4 ciuperci,

2 linguri de smîntînă,

2 linguri de ulei,

sare,

piper negru măcinat,

1 lingură de mărar verde tăiat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?