COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

REŢETA ZILEI: Carne de vită cu praz

REŢETA ZILEI: Carne de vită cu praz

Mod de preparare:

Carnea de la pulpă se taie felii, se bate, se presară cu sare şi piper, se trece prin faină şi se rumeneşte cu ulei pe ambele părţi. Prazul se taie inele, se pune pe fundul ceaunului, deasupra se pune carnea prăjită, pe carne - roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate, se acoperă cu ceapă, se adaugă pastă de ardei graşi şi sare. Se acoperă cu un capac şi se înăbuşă la cuptor. Cu 15 minute înainte de a se scoate din cuptor se toarnă vinul, se pun foi de dafin, piper, verdeaţă tăiată şi usturoi pisat.


Ingrediente:

700 g carne de vită,

2 fire praz,

4-5 linguri verdeaţă tăiată,

4-5 linguri ulei,

sare,

piper negru măcinat,

½ pahar vin alb sec,

½ lingură făină,

2 căţei de usturoi,

5-6 roşii,

1-2 ardei graşi roşii,

foi de dafin.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load