X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

REŢETA ZILEI: Carne de vită cu frişcă

22 feb. 2020,, 18:00   Societate
2610 0

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi (cîte 2-3 la o porţie), se bate uşor, se presară cu sare, se unge cu muştar, se trece prin faină şi se rumeneşte pe toate părţile. Carnea se pune în ceaun, pe fiecare bucată se pune ceapă prăjită şi cîte o felie de roşie curăţată de pieliţă, se pipărează, se acoperă cu frişca şi se înăbuşă la capac pînă este gata. Cu puţin timp înainte de a fi gata se adaugă ciupercile fierte şi tăiate mărunt, sare şi verdeaţă.

Carnea se serveşte acoperită cu sosul în care s-a înăbuşit, se garniseşte cu verdeaţă.

Ingrediente:

  • 600 g fileu de vită,
  • 1 lingură făină de grîu,
  • 2 cepe,
  • 3 linguri untură de porc,
  • 1 pahar frişca,
  • 5 roşii,
  • 5-6 shampinioni,
  • 2 linguri muştar,
  • sare,
  • piper negru măcinat,
  • 1 lingură verdeaţă tăiată.

Pentru garnitură:

  • mămăligă cu unt.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?