TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

REŢETA ZILEI: Carne de porc înăbuşită cu fasole

REŢETA ZILEI: Carne de porc înăbuşită cu fasole

Mod de preparare:

Fileul de porc de la omoplat sau de la pulpă se taie bucăţi nu prea mari, se presară cu sare şi piper şi se prăjeşte cu ceapa tăiată cuburi, apoi se pune în ceaun, se acoperă cu apă şi se înăbuşă pînă carnea este pe jumătate gata. Fasolea se pune la muiat pentru 5-7 ore, se fierbe pînă devine moale (dar întreagă), se sărează după ce este gata şi se adaugă la carne, se mai pune pastă de roşii prăjită şi se înăbuşă totul pînă este gata. Usturoi pisat, foi de dafin şi piper se adaugă înainte de a se scoate de pe foc. Se serveşte presărată cu verdeaţă tăiată.


Ingrediente:

500 g carne de porc,

1½ pahare fasole albe,

3 linguri ulei sau untură de porc,

3 cepe,

2 linguri de pastă de roşii,

2-3 căţei de usturoi,

½ lingură verdeaţă tăiată,

sare,

piper negru măcinat,

foi de dafin.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load